Inschrijvingen voor Tofsportkampen kunnen tot max 7 dagen vóór de start van het kamp. Kampen worden telkens op de maandag ochtend van de week ervoor afgesloten, nadien nog inschrijven kan niet meer.
Een mail met praktische info over het themakamp of speelplein volgt telkens op donderdagavond vóór de start van de speelweek.
Voor Jeugdcentrum Vleugel F is de aankoop van een pasje niet meer van toepassing, vooraf inschrijven per week is verplicht.
Heb je een UiTPAS met kansentarief? Vermeld het nummer bij jouw naam (ouder) in 'mijn gezin'. Zo krijg je de korting.Registratie - Stap 1 Gebruikergegevens ouder

Welkom bij de registratie voor de inschrijvingen van de tofsportkampen en activiteiten van de jeugddienst.
De registratie verloopt in verschillende stappen:

Om de registratie vlot te doorlopen hou je best je rijksregisternummer en dat van de kinderen bij de hand. Je kan dit terugvinden op de identiteitskaart, de SIS-kaart of de klevertjes van de mutualiteit.
Wij aanvaarden betalingen met VISA en MASTERCARD. Indien je kiest om te betalen met een kredietkaart, wordt het bedrag onmiddellijk na je bevestiging van betaling van jouw rekening gedebiteerd.

Gebruikergegevens

Geef de volledige informatie van de beheerder voor deze account.
Als u een minderjarige wenst in te schrijven om deel te nemen aan een activiteit, dan zijn dit de meestal de gegevens van de ouder.
Wenst u als meerderjarige, deel te nemen aan een activiteit, kan u uw eigen gegevens gebruiken om een account aan te maken.
U zal in een later stadium, gegevens zoals e-mailadres en wachtwoord nodig hebben, om in te loggen.

Een wachtwoord dient uit 6 karakters te bestaan waarvan minstens 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Bvb: Test123

back to top