Heb je een UiTPAS met recht op het kortingstarief?
Vul dan ZEKER opnieuw je UiTPASnummer in, zelfs als deze er al in staat! Vermeld het nummer bij jouw naam (ouder) in 'mijn gezin'. Zo krijg je de korting.

Over

Tofsport Leuven heeft de missie om sport in de breedst mogelijke zin, zowel recreatief als competitief te promoten, zodat steeds meer mensen bewegen en sporten. Dit doen we door het organiseren van sportevenementen waarbij we oog hebben voor zowel de sport- als de randactiviteiten zodat sportbeoefening in de ruimste zin kan worden aangeboden.
Zo organiseren we o.a. de ‘Vaartchallenge’, ‘Tofsportnacht’, ‘Scholenveldloop’, ‘Vlaamse zwembaddagen’, … Naast het organiseren van sportevenementen bieden we een ruime waaier ‘Tofsportkampen’ aan en dit i.s.m. Leuvense sportclubs. We hebben dan ook de ambitie om het sportaanbod van alle sportverstrekkers en van de Leuvense sportclubs in het bijzonder, te ondersteunen en te bevorderen, zodat iedereen zijn weg vindt naar de Leuvense sportverstrekkers.
Topsport vormt het uithangbord van het Leuvense sport- en beweegcentrum. Met de ondersteuning van de topsportevenementen door Tofsport Leuven wensen we de sportbeleving in onze stad te brengen en de bevolking warm te maken om te sporten / te bewegen. Een greep van deze topsportevenementen zijn o.a. de Brabantse Pijl, Cyclocross, Belgian internationaal badminton championships, Beachvolley, atletiekmeeting voor Mon,…… en vele andere prachtige topsportmanifestaties.
Kortom, voor sport en beweging moet je bij ‘Tofsport’ zijn.
Je kan ons bereiken via:
tofsport@leuven.be, www.tofsport.be,
016 27 22 20


een afspraak in het stadskantoor online te boeken op www.leuven.be/sport

Jeugddienst Leuven organiseert tijdens de zomervakantie drie speelpleinwerkingen; speelplein Kessel-Lo, speelplein Wilsele en speelplein Heverlee en daarnaast nog themakamp ReTTeKePReT. Speelplein Heverlee en ReTTeKePReT zijn ook open tijdens de Paasvakantie. Vooraf inschrijven is noodzakelijk, inschrijven kan enkel per volledige week.

Tijdens de kleine vakanties en de paas- en zomervakantie is er ook een extra aanbod. Dit aanbod bestaat uit:

  • ReTTeKePReT tijdens de krokus- en herfstvakantie.
  • Skate- en bladekampen tijdens de paas- en zomervakantie.
  • Winterspeeltuin tijdens de kerstvakantie.
Meer info op www.leuven.be/speelpleinen.

back to top