Over

Tofsport Leuven heeft de missie om sport in de breedst mogelijke zin, zowel recreatief als competitief te promoten, zodat steeds meer mensen bewegen en sporten. Dit doen we door het organiseren van sportevenementen waarbij we oog hebben voor zowel de sport- als de randactiviteiten zodat sportbeoefening in de ruimste zin kan worden aangeboden.
Zo organiseren we o.a. de ‘Vaartchallenge’, ‘Tofsportnacht’, ‘Scholenveldloop’, ‘Vlaamse zwembaddagen’, … Naast het organiseren van sportevenementen bieden we een ruime waaier ‘Tofsportkampen’ aan en dit i.s.m. Leuvense sportclubs. We hebben dan ook de ambitie om het sportaanbod van alle sportverstrekkers en van de Leuvense sportclubs in het bijzonder, te ondersteunen en te bevorderen, zodat iedereen zijn weg vindt naar de Leuvense sportverstrekkers.
Topsport vormt het uithangbord van het Leuvense sport- en beweegcentrum. Met de ondersteuning van de topsportevenementen door Tofsport Leuven wensen we de sportbeleving in onze stad te brengen en de bevolking warm te maken om te sporten / te bewegen. Een greep van deze topsportevenementen zijn o.a. de Brabantse Pijl, Cyclocross, Belgian internationaal badminton championships, Beachvolley, atletiekmeeting voor Mon,…… en vele andere prachtige topsportmanifestaties.
Kortom, voor sport en beweging moet je bij ‘Tofsport’ zijn.
Je vindt ons op www.tofsport.be, op tel. nr. 016 27 22 20 of in het Tofsportloket, Naamsestraat 3, 3000 Leuven. Mailen kan naar tofsport@leuven.be


Jeugdcentrum Vleugel F organiseert tijdens de zomervakantie 4 speelpleinwerkingen: speelplein Kessel-Lo, speelplein Wilsele, speelplein Heverlee én speelplein Leuven. Speelplein Heverlee en speelplein Leuven zijn ook open tijdens de Paasvakantie. Vooraf inschrijven is niet nodig, de aankoop van een jaarlijks lidmaatschap (per kind) wel!

Tijdens de weekends, de kleine vakanties en de paas- en zomervakantie is er ook een extra aanbod. Dit aanbod bestaat uit:

  • Familieactiviteiten doorheen het jaar. 
  • Vleugelweken tijdens de krokus- en herfstvakantie. 
  • Skate-, blade- en BMXkampen tijdens de paas- en zomervakantie. 
  • Winterspeeltuin tijdens de kerstvakantie.
 Meer info op www.vleugelF.be

back to top