Inschrijvingen voor Tofsportkampen kunnen tot max 7 dagen vóór de start van het kamp. Kampen worden telkens op de maandag ochtend van de week ervoor afgesloten, nadien nog inschrijven kan niet meer.
Een mail met praktische info over het themakamp of speelplein volgt telkens op donderdagavond vóór de start van de speelweek.
Voor Jeugdcentrum Vleugel F is de aankoop van een pasje niet meer van toepassing, vooraf inschrijven per week is verplicht.
Heb je een UiTPAS met kansentarief? Vermeld het nummer bij jouw naam (ouder) in 'mijn gezin'. Zo krijg je de korting.Onderwater-avonturenkamp -

2005 - 2010 Duikcentrum Dolphin Buddy
Sportoase Philipssite Leuven
Philipssite 6, 3001 Leuven
<5 vrije plaatsen
Voormiddag
21SKZ403
Gaat door op:
26/07/2021 tot 30/07/2021
Van 09:00 tot 12:00
Prijs: € 118.00
Duik mee in de wondere onderwaterwereld, zowel met een snorkel als met een heuse persluchtfles op je rug. Zo maak je op een veilige en verantwoordelijke manier kennis met de beginselen van het duiken, onder begeleiding van professionele duikinstructeurs. Spelenderwijs train je daarnaast ook op watervaardigheid en snorkeltechnieken. Voor echte waterratten, want goed kunnen zwemmen is een basisvereiste. Je krijgt vóór de start van het kamp een mail om een (verplicht) medisch attest in te vullen.

Je brengt zwemkledij en handdoek, €2-muntstuk voor de lockers en een drinkbus met water mee. Heb je toevallig eigen zwemvliezen, snorkel en duikbril, dan mag je deze ook meebrengen (niet noodzakelijk). Alle deelnemers moeten op voorhand een deelnemersbrochure invullen met een medische vragenlijst voor ze kunnen deelnemen (zie bijlage). Meer info vind je op www.dolphinbuddys.com. Er is een uur opvang voor voorzien.

Inschrijvingsdata
  1. 24/01/2021 10:00 tot 19/07/2021 09:00 (Iedereen)

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top