Heb je een UiTPAS met recht op het kortingstarief?
Vul dan ZEKER opnieuw je UiTPASnummer in, zelfs als deze er al in staat! Vermeld het nummer bij jouw naam (ouder) in 'mijn gezin'. Zo krijg je de korting.

Paardrijden (beginners - nooit gereden) -

2008 - 2012 Meerdaalhof
Meerdaalhof Oud-Heverlee
Meerdaalweg 2, 3050 Oud-Heverlee
Hele dag
20SKZ607
Gaat door op:
03/08/2020 tot 07/08/2020
Van 09:00 tot 16:00
Prijs: € 225.00
Dit is een kamp voor wie van paarden houdt, maar er nog nooit op heeft gereden. Het gaat stap voor stap: je begint met het leren omgaan met pony's en eindigt in draf op een paard.

Dag1 : kennismaking met de manege, leren omgaan met pony's, halster aandoen, poetsen, op- en afzadelen. Op -en afstappen. Dit om een vertrouwensband tussen kind & pony te scheppen. Dag2 : Oefeningen rijden in "stap" Volgende dagen : herhaling en oefeningen in "draf". Elke groep rijdt in de voor- en namiddag telkens 1 uur met op of afzadelen inbegrepen. De rijlessen worden op een creatieve manier afgewisseld met theorie over het paard, zadel, hoofdstel, rassen.... Kledij : rijbroek of losse lange broek (ook bij warm weer!) rijlaarzen of rubberen laarzen, ruitercap of fietshelm, sportschoenen en handschoenen meebrengen. Er is een uur opvang voor en na voorzien.

Inschrijvingsdata

Gelieve uw login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top